joi, 12 ianuarie 2012

Unt de Shea -Bio

Chanson Belle
- Unt de Shea-
Descriere:
Arborele salbatic de Shea creste exclusiv in savarele din regiunea Sahel din Africa de Nord, situat intre Senegal si Sudan. Originea untului de Shea, Chanson Belle, este Burkina Faso. Arborele de Shea produce fructe/nuci atuncci cand ajunge la varsta de 20 de ani sipoate ajunge la o productie completa la varsta de 40-50 de ani. Untul de Shea este obtinut din semintele fructelor/nucilor de karite si peste 90% din untul de Shea exportat este utilizat in industria alimentara ca un echivalent al untului de cacao. In plus,untul de Shea este utilizat pe scara larga in produsele de ingrijire ale pielii si diferitele formulari cosmetice.
Untul de Shea,in forma sa bruta, este rafinat fara a se utiliza solventi chimici (rafinare chimica), ce poate distruge toate vitaminele.
Untul de Shea rafinat nu contine  aditivi, cu exceptia 15ppm acid citric.
Untul de Shea contine in principal toate uleiurile vegetale si grasimi bazate pe trigliceride (esteri si acizi grasi si glicol), dar, de asemenea, si 4-10% materie nesaponificabila. Ceea ce il face remarcabil. Materia nesaponificabila de unt de Shea contine fitosteroli si alcooli terpenici. Astfel de elemente nesaturate sunt bine cunoscute pentru ingrijirea lor excelenta si propietati de vindecare. In plus, untul de Shea contine vitamina E si pro-vitamina A.
Untul de Shea este deosebit de benefic pentru pielea afectata sau uscata, si ajuta la obtinerea unui ten neted si catifelat. In plus,untul de Shea este emolient si are propietati excelente de hidratare.


Utilizari:
1. Fata,buze si corp
Cu timpul si datorita factorilor externi (vant,frig,soare,poluare),pelea se deshidrateaza. Untul de Shea poate fi utilizat ca un veritabil gardian natural al frumusetii in lupta impotriva deshidratarii pielii.
a. Pentru ten:
Multumita virtutilor sale hidratante si protectoare untul de Shea este ideal pentru tenul uscat, ceea ce il face un produs ideal pentru ingrijirea tenului. Mai ales pe timpul iernii, untul de Shea poate fi folosit ca o crema hidratanta, protectoare impotriva vantului si temperaturilor scazute. In afara propietatilor lui hidratante, vitaminele pe care le contine vor reda supletea tenului si vor preveni aparitia ridurilor.
b. Pentru protectia buzelor:
Untul de Shea hraneste corespunzator pielea si ofera buzelor vitaminele de care au nevoie pentru a redeveni moi si frumoase. Aplica in strat subtire untul de Shea, dimineata, iar acesta va forma un film protector si te va proteja pe durata zilei.
c. Pentru corp:
Untul de Shea etse cunoscut pentru calitatile sale. Este ideal pentru pielea normala sau uscata datorita calitatilor sale speciale de hidratare, protectie si calmare a iritatiilor, protejand pielea de factorii externi nocivi. Pentru a reduce aparitia iritatiilor dupa epilat sau ras, apliacti un strat de unt de Shea de la Chanson Belle si lasati sa actioneze.

2. Pentru par sanatos:
Daca aveti parul uscat sau care se rupe usor, faceti o masca cu unt de Shea pentru a-i reda stralucirea si sanatatea. Il va facemult mai usor de pieptanat. Masca cu unt de Shea este un tratament excelent pentru hranirea si hidratarea parului.

3. Pentru vergeturi:
Cicatricile liniare vizibile, ce se estimeaza ca apar la 90% dintre femeile gravide, la 70% dintre adolescnti si la 40% dintre sportivi, care desi nu pun probleme mediacale deosebite, aduc un prejudiciu estetic important. In timp ce operatia este un mod extrem de a trata vergeturile, multe femei, adolescenti sau sportivi descopera untul de Shea de la Chanson Belle,poate ajuta atat pentru a preveni cat si pentru a trata.

Pret:
1 cutie de unt de Shea de la Chanson Belle = 30 lei
2 cutii de unt de Shea de la Chanson Belle = 55 lei
3 cutii de unt de Shea de la Chanson Belle = 75 lei
4 cutii de unt de Shea de la Chanson Belle = 95 lei

Pentru comenzi lasati un comentariu si va contactez eu sau trimiteti email pe adresa anna_maria_pop@yahoo.ro

Plata se face ramburs prin Posta Romana
Taxa postala este 8 lei

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu