sâmbătă, 18 februarie 2012

Elibereaza-te de celulita incapatanata ! Precomanda Tratamentul anticelulitic Cellu-Defy

Celulita este un termen generic pentru depozitele de celule grase care deformeaza suprafata pielii, cauzand asa-numitul aspect de "piele de portocala". Celulita apare ca urmare a acumularii excesive de tesut gras la nivelul unor zone predispuse, cum sunt fesele, soldurile sau abdomenul.
O dieta sanatoasa este cu siguranta decisiva in lupta cu kilogramele. Anumite alimente pot stimula insa si colagenul, care poate preveni aparitia celulitei. Alimentele pe baza de soia, cum sunt laptele sau branza de soia, alunele, migdalele sau uleiul de masline sunt bogate in acizi grasi, care sustin repararea straturilor pielii. De asemenea, este foarte important sa bei multa apa si sa eviti dulciurile.
Sunt trei lucruri importante pe care trebuie neaparat sa le incluzi in viata ta: o dieta sanatoasa, exercitii fizice si produsele potrivite. Asadar , mananca sanatos, fa miscare si incepe sa folosesti chiar de azi noul Tratament anticelulitic Solutions Cellu-Defy.
Specialistii Avon au selectat cele mai eficiente ingrediente naturale si le-au folosit in formule care amelioreaza vizibil celulita. Rezultatul este Tratamentul anticelulitic Cellu-Defy, imbogatit cu extracte de fruct stea, un adevarat stimul pentru arderea grasimilor. Originar din Sudul Asiei, fructul stea este cunoacut de secole intregi pentru beneficiile sale asupra sanatatii. Acest ingredient lupta eficient impotriva celulitei, fiind calea sigura catre o silueta redefinita.
Avon isi testeaza intotdeauna riguros produsele inainte sa isi comunice beneficiile. Tratamentul anticelulitic Cellu-Defy nu face exceptie. 74% dintre femeile care l-au testat au confirmat ca aspectul celulitei a fost imbunatatit vizibil dupa aproximativ 2 saptamani de folosire.

Comandati noul Tratamentul anticelulitic Cellu-Defy de la Avon cu 50 % REDUCERE. Adica, in loc sa platiti 37,00 lei veti plati 18,99 lei.
Precomenzile se pot face pana pe data de 14.05.2012 ; produsele vor fi livrate GRATIS catre voi prin Posta Romana ,iar plata comenzii se face la livrare.
Pentru a precomanda folositi formularul de mai jos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu